gelukkige verjaardag!

Het verjaardagsfeestje van je zoon of dochter inclusief klasgenootjes of vriendjes/vriendinnetjes komt eraan?

Voor de indoor-speeltuin en kinderboerderij zijn ze te groot. De bowling en paintball is al afgevinkt. Op zoek naar iets leuks en nieuws?

Dan biedt fablabDeMakerij een onvergetelijke ervaring!

 

De kinderen worden het eerste uurtje ingeleid in de software-wereld van de 3D-printers en de lasersnijders.

Om dan nadien met deze apparatuur aan de slag te gaan. Ze creëren een gepersonaliseerde bureau-uitzet, inclusief mappen, schriften, potloden, een meetlat en een potloodhouder. Nadien mogen ze hun eigen creativiteit botvieren op deze machines door sleutelhangers, kammen, naamplaatjes, ..., noem maar op te maken. Ze kunnen zich laten inspireren door de voorbeelden in de fablab-vitrinekast of zelf iets totaal nieuws creëren!

De kinderen zijn hun eigen baas, maar uiteraard worden ze begeleid door een vakman. Zodat ze na drie uur gewis naar buiten kunnen stappen met een heel concreet resultaat, op ieder van hen afgestemd.

Er wordt zeker ook de tijd genomen om te spelen. En om te smullen van een heerlijke hotdog of pannenkoeken, terwijl de jarige zijn cadeautjes openmaakt. Het spreekt voor zich dat ook fablabDeMakerij de jarige een origineel souvenir meegeeft, gemaakt met de eigen machines!

 

Praktische informatie:

- voor jongens en meisjes vanaf het 4de leerjaar

- min. 10 kinderen

- woensdagnamiddag van 14 tot 17 uur of zaterdagvoormiddag van 9.30 tot 12.30 uur

- locatie: GTSM, Stationsstraat 55, 1785 Merchtem

- kostprijs: € 15 per kind (materiaal + hapje en drankje + souvenir inbegrepen)

 

Stuur een mailtje naar info@fablabdemakerij.be met je naam en gsm-nummer. Laat weten wanneer je graag langskomt, met hoeveel personen. We nemen dan snel contact met je op om verder concreet af te spreken.

 

Nota bene:

- Indien er geen 10 kinderen van de (verjaardags)partij zijn, mogen er wel 10 namen doorgegeven worden (ook bv. opa, meter, ...). De gepersonaliseerde bureau-uitzet kan dan aan de niet-aanwezige(n) als cadeautje gegeven worden.

- Om het maximum uit die 3 uurtjes te halen, laseren we graag het een en ander vooraf. We vragen daarom om de namen 1 week voor het feestje door te geven. Let op de juiste schrijfwijze! Wijzigingen nadien worden aangerekend.

- Indien mama of papa van de jarige graag blijven tijdens het feestje (en misschien zelfs graag mee-creëren met de 3D-printer en de laser? ...): zeer welkom! Zonder meerkost uiteraard.